Pasta z jajek na kanapki

Pasta z jajek na kanapki

Pasta z jajek na kanapki

Pastę jajeczną przygotowuję często jako dodatek do chleba na imprezowo zastawiony stół, przekąskę w ciągu dnia, do pracy. To świetna alternatywa dla wędliny czy sera na śniadaniowy stół lub podwieczorek. Podaję ją na pieczywie, chrupiących grzankach, świeżej ciepłej bagietce, z pomidorem lub świeżym ogórkiem, koperkiem czy natką pietruszki. Wspaniale smakuje, apetycznie wygląda, z dodatkiem świeżo skrojonego grubego szczypioru. Nie można się oprzeć! Pastę z jajek przygotowuję na kilka sposobów, z różnymi do... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zasmakuj Kuchni

Autor

Ania K.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasty, pasta, majonez, ogórki, papryka, suszone pomidory, tuńczyk, kanapka, kanapki, ogórki konserwowe, przekąska, bagietka, pieczarki, przekąski, szynka, chleb, pieczywo, dipy, sosy, ogórki kiszone, pieczeń z szynki, pieczona szynka, pieczarki przekąska, pieczarki w sosie, chleb mieszany

Inne przepisy z Zasmakuj Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.