Pasta z bakłażana

Pasta z bakłażana

Pasta z bakłażana

Niezwykle aromatyczna i prosta pasta z pieczonego bakłażana i suszonych pomidorów. To idealna pasta na pieczywo, np. chlebek tostowy, grzanki, bagietkę.. Pasta nadaje się również jako smarowidło na kanapki z żółtym serem, wędliną, jako pasta do wszelkich makaronów. Jest super prosta w przygotowaniu, z dwóch podstawowych składników. Pastą z bakłażana możesz nasmarować mięso z piersi kurczaka i zapiec z mozzarellą – kotlety wyjdą niezwykle aromatyczne i soczyste. Pyszna pasta z pieczonego bakłażana dop... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zasmakuj Kuchni

Warto przeczytać

Rewelacyjne zastosowania cytryny w kuchni

Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.