Uwielbiam kruszonki! Od tego należałoby zacząć Ciasto z kruszonką jest dodatkowo chrupiące, słodkie, fajnie kruche, delikatne, wzbogacone w smaku. Szczególnie gdy robimy kruszonki smakowe, np. migdałowe, orzechowe, kakaowe, kokosowe, itp. No po prostu kruszonka jest wyśmienita! Chrupie w wypieku, a ja tę chrupkość bardzo lubię. Kruszonkę najczęściej łączę z ciastami kruchymi i drożdżowymi. Nie wyobrażam sobie drożdżówki bez kruszonki, obowiązkowo Kruszonkę można przygotować z białym cukrem, brązowym lub cukrem pu... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...