Kotlety de volaille faszerowane serem i suszonymi pomidorami

Kotlety de volaille faszerowane serem i suszonymi pomidorami

Kotlety de volaille faszerowane serem i suszonymi pomidorami

Niby tylko pierś z kurczaka, ale na ile sposobów można ją przygotować! Dzięki temu, że wcześniej marynowałam mięso w ziołowej marynacie i soku z cytryny pierś była nie tylko aromatyczna, ale też bardzo soczysta. Wiele przypraw, ser oraz suszone pomidory dodają kotletom niezwykłego smaku, a w kuchni podczas smażenia unosi się piękny kuszący zapach. Zatem zaczynamy! Składniki: (na 4 duże de volaille) 1 podwójna pierś z kurczaka 4 suszone pomidory 4 plastry żółtego sera marynata + przyprawy , którymi jeszcze dodatkow... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zasmakuj Kuchni

Warto przeczytać

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Autor

AnKa blog

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

piersi, pierś, kotlety, kotlet, suszone pomidory, mięso, tarta, de volaille, bułki, mielone, kurczak, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, ryż, surówka, ziemniaki, kasza, dania mięsne, kurczak z pomidorami, kurczak w pomidorach, pierś w marynacie, pierś z kurczaka w pomidorach, smażony ser, kurczak z serem, kurczak w marynacie, dania z piersi kurczaka, mięso mielone, dania z kurczakiem, ryż smażony, soczysta pierś z kurczaka

Inne przepisy z Zasmakuj Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.