Nadziewana cukinia z serem pleśniowym

Nadziewana cukinia z serem pleśniowym

Nadziewana cukinia z serem pleśniowym

Lubię faszerowane warzywa i w sezonie letnim bardzo często goszczą na moim stole. Ta cukinia jest soczysta, aromatyczna i pożywna, doskonale nadaje się na obiad bądź kolację. Składniki:- 2 cukinie- 1,2 kg mięsa mielonego-  120 g sera pleśniowego typu brie- 120 g sera pleśniowego lazur niebieski- 2 ząbki czosnku- 1 łyżka octu balsamicznego- 2 łyżki musztardy- 3 łyżki koncentratu pomidorowego- 1 łyżeczka delikatu czerwonego do mięs- kilka czarnych oliwekPrzygotowanie:Mięso mielone podsmażamy i d... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zainspirowana w kuchni

Autor

zainspirowanawkuchnizainspirowanawkuchni

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

cukinia, ser pleśniowy, mielone, zupa pomidorowa, mięso, mięso mielone, kolacja, warzywa, pieczenie, czosnek, mięso na obiad, przekąska, przekąski, obiad, cukinia faszerowana, mięsa pieczone, mielone mięso z warzywami, mielone z warzywami, pieczeń z mięsa mielonego, pieczeń z mielonego

Inne przepisy z Zainspirowana w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.