Budyń migdałowy

Budyń migdałowy

Budyń migdałowy

Przepis na : deser

Dziś coś miłego dla wszystkich lubiących słodkości, a szczególnie dla miłośników budyniów - pyszny budyń migdałowy z porzeczkami. Budyń migdałowy z porzeczkami - przepis na 4 porcje Do przygotowania budyniu będziesz potrzebować: 800ml napoju migdałowego, 4 łyżki mąki ziemniaczanej, 4 łyżki syropu z agawy, 250g czarnych porzeczek, garść migdałów w słupkach. 1. Z napoju odlej pół szklanki, resztę wlej do garnka z 3 łyżkami syropu z agawy i zagotuj. 2. Do odlanego wcześniej napoju dodaj mąkę ziemniaczaną i wymiesz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z notatnika dietetyka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.