Wytrawna strucla w cieście francuskim - kategoria mięso

Wytrawna strucla w cieście francuskim - kategoria mięso

Wytrawna strucla w cieście francuskim - kategoria mięso

Przepis na : obiad

Jeszcze jedna wariacja z ciastem francuskim:) Tym razem zdecydowanie jest to propozycja obiadowa. Mięso mielone oplecione ciastem francuskim z zielonym akcentem - szczypiorkiem. Bardzo szybko się ą robi a jeszcze szybciej znika z talerza;)) Składniki: ciasto francuskie,  3 cebule,  750 g mielonego mięsa wieprzowego, duże jako,  sól, pieprz,  2 łyżki koncentratu pomidorowego Pudliszki,  łyżka bułki tartej,  1/2 pęczka szczypiorku. Wykonanie Dwie cebule obrać, drobno posiek... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z miłości do słodkości

Autor

czekoladka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, mielone, cebula, ciasto francuskie, mięso, tarta, zupa pomidorowa, ciasto francuskie, pieczenie, mięso mielone, bułki, obiad, jajko, szybkie ciasto, szybki ciasto, jajka z farszem, szybki obiad, obiad na szybko, mięsa pieczone, szybkie bułki, szybka tarta, pieczeń z mięsa mielonego, pieczeń z mielonego

Inne przepisy z Z miłości do słodkości

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.