Wytrawna strucla w cieście francuskim - kategoria mięso
Wytrawna strucla w cieście francuskim - kategoria mięso
Przepis na : obiad
Jeszcze jedna wariacja z ciastem francuskim:) Tym razem zdecydowanie jest to propozycja obiadowa. Mięso mielone oplecione ciastem francuskim z zielonym akcentem - szczypiorkiem. Bardzo szybko się ą robi a jeszcze szybciej znika z talerza;))
Składniki:
ciasto francuskie,
3 cebule,
750 g mielonego mięsa wieprzowego,
duże jako,
sól, pieprz,
2 łyżki koncentratu pomidorowego Pudliszki,
łyżka bułki tartej,
1/2 pęczka szczypiorku.
Wykonanie
Dwie cebule obrać, drobno posiek... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Z miłości do słodkości
Autor
czekoladka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, mielone, cebula, ciasto francuskie, mięso, tarta, zupa pomidorowa, ciasto francuskie, pieczenie, mięso mielone, bułki, obiad, jajko, szybkie ciasto, szybki ciasto, jajka z farszem, szybki obiad, obiad na szybko, mięsa pieczone, szybkie bułki, szybka tarta, pieczeń z mięsa mielonego, pieczeń z mielonego
Inne przepisy z Z miłości do słodkości
Dodaj komentarz