Paluchy wiedźmy

Paluchy wiedźmy

Paluchy wiedźmy

Przepis na : deser

Halloween już za kilka dni, postanowiłam i ja upichcić coś na tę okazję:) Ze względu na to jak synek lubi ciasteczka upiekliśmy kruche paluchy wiedźmy z dodatkiem migdałów. Bardzo fajnie wyglądają i są naprawdę smaczne;)  Inspiracja Składniki: 100g margaryny,  1/2 szklanki cukru pudru,  1 i 1/2 szklanki mąki pszennej, jajko,  1/2 łyżeczki proszku do pieczenia,  szczypta soli,  garść migdałów.  Przygotowanie Mąkę przesiać wraz z proszkiem do piecz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z miłości do słodkości

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Justyna Bąk, 28 października 2013 17:17:15

świetne:)

Ania W, 28 października 2013 19:17:13

Wow straszne te paluchy ! Przypominamy sobie z Córcią czasy kiedy urządzała Halloween. Do jedzenia musiało być jakieś 'straszne' danie np. flaczki, albo ozorki. Z krakersów, serka i paluszków robione były pająki. Mało tego: cały trawnik przed domem zastawiony był steropianowymi nagrobkami :-( Naprawdę horror :-)

z miłości do słodkości, 29 października 2013 09:31:48

Aniu rzeczywiście horror! Nie wyszłabym z domu:):)

carmelistka, 30 października 2013 16:38:16

Pyszne straszne paluchy! Uciekać czy schrupać? :DWyglądają przepysznie! <3Obserwacja za obserwację? :3http://kobiece-kosmetyki.blogspot.com/

z miłości do słodkości, 30 października 2013 17:24:11

Schrupać oczywiście:):)

Anonymous, 3 grudnia 2013 20:50:51

ten przepis jest z bardzo znanego bloga.

z miłości do słodkości, 4 grudnia 2013 13:19:21

Drogi Anonimie jak już czytasz moje posty, to proszę, rób to uważnie. Tuż pod zdjęciem jest źródło skąd czerpałam inspirację:) Pozdrawiam