RACUCHY TWAROGOWE

RACUCHY TWAROGOWE

RACUCHY TWAROGOWE

Skusi się na nie każde dziecko i dorosły łasuch także. Niezwykle proste bardzo aromatyczne danie.Składniki:2 jajka20 dag tłustego twarogu2/3 szklanki mąki1/2 szklanki mlekaopakowanie cukru waniliowego2 łyżki cukru1 pomarańczaolej do smażenia3 łyżki rodzynek2 łyżki wiórek kokosowychWykonanie:Jajka rozbij, oddziel żółtka od białek. Białka ubij na pianę. Dodaj cukier, cukier waniliowy, miksuj. W drugiej misce wymieszać żółtka z mąką i twarogiem. Wymieszać, dodać mleko, wymiksować do gładkości ciasta. Dodaj ubit... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z Majeczką w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.