Z polędwiczki wieprzowej można wyczarować różne smakołyki, my ją bardzo lubimy jako mięsko obiadowe. Dziś polecam z suszonymi pomidorami i mozzarellą.Składniki:1 poledwiczka wieprzowa ok. 70 dag1 słoiczek 250 g suszonych pomidorów w oleju z ziołami1 opak. mozzarelli duża kulkazioła prowansalskie Kamissól pieprz KamisWykonanie:Poledwiczka rozcinamy po długości zostawiając z 1cm boku, rozkładamy polędwiczkę na boki, tłuczkiem dobrze rozbijamy mięso. Posypujemy solą, pieprzem, ziołami prowansalskimi. Na przypra... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...