Na moim niedzielnym stole zawitają dzisiaj indycze golonki. O maślanym smaku, z całymi pieczonymi ziemniaczkami i aromatycznymi warzywami. Będzie pysznie. Składniki: 4 indycze golonki pól kostki masła sól ,pieprz słodka i ostra papryka mielona 2 opakowania mrożonych warzyw ( miks) ok 500 g Wykonanie: *Golonki nacieramy solą i pieprzem, oprószamy paprykami, odstawiamy do lodówki na min 2 godziny. * Mięso układamy w naczyniu żaroodpornym, obkładamy plasterkami masła. Wstawiamy do nagrzanego do 170 st piekarn... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...