W sezonie warzywnym leczo na moim stole pojawia się dość często. Zaczęłam jednak robić go troszkę inaczej mianowicie nie dodaje już koncentratów czy keczupów, sosik powstaje z mięsistych pomidorów, które rozpadając się stworzą najlepszy sosik pod słońcem.Danie podałam na talerzu TAMARA -PORCELANA BOGUCICE Składniki: 1 cukinia 4 duże mięsiste dojrzałe pomidory 1 cebula pętko kiełbasy- u mnie podwawelska olej do smażenia sól,pieprz Wykonanie: Kiełbasę kroimy w plastry, obsmażamy. Zabieramy z patelni. Na olej n... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...