Wegańskie przekąski z pysznego chlebowego ciasta z sosem pomidorowym

Wegańskie przekąski z pysznego chlebowego ciasta z sosem pomidorowym

Wegańskie przekąski z pysznego chlebowego ciasta z sosem pomidorowym

Idealne na imprezę, do dzielenia się. Ślimaczki można podać z oliwą z oliwek, octem balsamicznym, oliwkami czy np. jakąś pastą. Równie dobrze smakują na ciepło jak i na drugi dzień. Trzeba trochę przypilnować ciasto drożdżowe ale całość jest warta zachodu. Składniki: szklanka ciepłej wody 2,5 szklanki mąki pszennej typ 550 100ml oliwy z oliwek łyżeczka soli łyżeczka cukru łyżeczka gałki muszkatołowej 30g drożdży 100g przecieru pomidorowego chilli, mielona kolendra, oregano, mielony kmin rzymski, pieprz Spo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu wysmienity

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.