Czekoladowe brownie z fasoli. Nie zawiera 14 głównych alergenów.

Czekoladowe brownie z fasoli. Nie zawiera 14 głównych alergenów.

Czekoladowe brownie z fasoli. Nie zawiera 14 głównych alergenów.

To brownie nie zawiera 14 głównych alergenów. Nie znajdziecie tu jajek, nabiału, glutenu. Produkty te zastąpiłam fasolą, bananami oraz kakaem. Ciasto jest bardzo czekoladowe idealnie współgra z owocami leśnymi np. malinami czy jeżynami. Składniki: 2 szklanki ugotowanej fasoli 2 banany 4 łyżki miodu 4 łyżki kakao pół szklanki oleju rzepakowego 2 łyżeczki sody oczyszczonej Sposób przygotowania: Wszystkie składniki zmiksuj na gładką masę. Foremkę wyłóż papierem do pieczenia i wysmaruj tłuszczem. Ciasto przełóż do... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu wysmienity

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.