Sernik z brzoskwiniami

Sernik z brzoskwiniami

Sernik z brzoskwiniami

Pyszny, wilgotny i rozpływający się w ustach serniczek :) Warto spróbować a gwarantuję ,że tak jak u mnie gościć będzie na każde święta i okazje rodzinne na stole . Zawsze wychodzi i nie wysycha na drugi dzień o ile zostanie :) Składniki : - 1 kg sera białego, twarogu , może być gotowy w wiaderku ale proszę czytać skład żeby nie okazało się ,że w serze nie ma sera - 6 dużych jajek - 250 ml kremówki 30 % - 1 1/2 szklanki cukru ( szklanka 250 ml) - 2 duże łyżki kaszy manny - 1 budyń waniliowy - duża pu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wypieki Rene

Warto przeczytać

Ciasto „Trzy Szklanki”. Każdy Kawałek Rozpływa Się W Ustach. Genialnie Prosty I Szybki Przepis.

Przepisów jest bardzo wiele, w każdym domu króluje inne ciasto. Chciałabym przedstawić wam przepis na ciasto, które bardzo często nazywa się Trzy szklanki. Ciasto jest bardzo proste i pyszne, a przepis prosty, nawet amator cukierniczy sobie z nim poradzi.

Czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealny sernik - co zrobić, by nie opadł i nie pękał

Trudno znaleźć idealny przepis na sernik i jak już wydaje nam się, że znaleźliśmy, bo upieczeniu ciasto opada.

Czytaj dalej...

Autor

renata borowskarenata borowska

Pasjonatka fotografii i pieczenia

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sernik, herbatniki, ser, ciasto, przepisy na święta, kasza, budyń, ser biały, ciasto z brzoskwiniami, ciastka kremówki, twaróg, serniczek, ciasta z kremami, ciasto na herbatnikach, pyszne ciasto, sernik pieczony, sernik z brzoskwinia, ciasta z masa, sernik z budyniem, ciasto z białek , sernik z wiaderka, jajka na święta

Inne przepisy z Wypieki Rene

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.