Sernik Oreo z bitą śmietaną

Sernik Oreo z bitą śmietaną

Sernik Oreo z bitą śmietaną

Przepis na : deser

  Idealny sernik dla wielbicieli ciastek Oreo :) Delikatny ,słodki i rozpływający się w ustach.....         idealny będzie po mocnym schłodzeniu ,najlepiej całą noc :) Składniki na blaszkę 26 cm : Spód : - 25 sztuk ciastek Oreo bez masy + 5 sztuk całych z masą - 30 g roztopionego masła Masa serowa : - 1kg sera białego u mnie Z Wielunia "Mój ulubiony " - 5 jajek - budyń waniliowy - kilka kropel olejku waniliowego - 90 g cukru pudru - 100 ml mleczka kokosowego - masa z ciastek... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wypieki Rene

Warto przeczytać

Ciasto „Trzy Szklanki”. Każdy Kawałek Rozpływa Się W Ustach. Genialnie Prosty I Szybki Przepis.

Przepisów jest bardzo wiele, w każdym domu króluje inne ciasto. Chciałabym przedstawić wam przepis na ciasto, które bardzo często nazywa się Trzy szklanki. Ciasto jest bardzo proste i pyszne, a przepis prosty, nawet amator cukierniczy sobie z nim poradzi.

Czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealny sernik - co zrobić, by nie opadł i nie pękał

Trudno znaleźć idealny przepis na sernik i jak już wydaje nam się, że znaleźliśmy, bo upieczeniu ciasto opada.

Czytaj dalej...

Autor

renata borowskarenata borowska

Pasjonatka fotografii i pieczenia

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasteczka, ciastka , sernik, kokosowe, ser biały, budyń, deser, desery, ciasto 3 bit, ciasto, ciastka kokosowe, ciasto kokosowe, bez pieczenia, sernik pieczony, sernik bez cukru, sernik z budyniem, sernik bez pieczenia, ciasta z masa, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasto 3 bit bez pieczenia

Inne przepisy z Wypieki Rene

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.