Pieczeń rzymska z jajkiem przepiórczym, serwowana ze śliwką Kalifornijską marynowaną w kawie i musem chrzanowym

Pieczeń rzymska z jajkiem przepiórczym, serwowana ze śliwką Kalifornijską marynowaną w kawie i musem chrzanowym

Pieczeń rzymska z jajkiem przepiórczym, serwowana ze śliwką Kalifornijską marynowaną w kawie i musem chrzanowym

Zapoznaj się koniecznie z tym przepisem jeszcze przed Wielkanocą! Tradycyjna pieczeń rzymska w nowoczesnym wydaniu autorstwa Marty Edmunds. Kolejny przepis, sprawdzony i przetestowany,  który poznałam podczas warsztatów zorganizowanych przez  California Prune Board  w Łódzkim studiu kulinarnym  Book & Cook.   Będziesz potrzebować ilość porcji 2 keksówki I. Pieczeń 1,5 kg surowej białej kiełbasy 150 g bułki tartej + dodatkowa do oprószenia foremki 200 ml mleka 3 łyżki ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wylizany Rondel

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.