Zupa krem z kopru włoskiego z parmezanem

Zupa krem z kopru włoskiego z parmezanem

Zupa krem z kopru włoskiego z parmezanem

Zupa krem z kopru włoskiego z parmezanem Koper włoski - popularny w kuchni śródziemnomorskiej o lekko słodkim i anyżowym smaku i zapachu. Trochę dzięki temu kontrowersyjny, ale za to bardzo bogaty w witaminy i jak wiadomo wszystkim posiada liczne właściwości lecznicze.  Widząc piękne i świeże bulwy kopru włoskiego włączam wyobraźnię i po prostu gotuję.  Na dziś jest to prosta zupa krem, szybka w przygotowaniu i bardzo smaczna. Palce lizać! Składniki: 2 bulwy kopru włoskiego 1 ziemniak 1 szalotka 1 ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wino Francja Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.