Rump Steak - Rumsztyk w rozmarynie, czosnku i czerwonym pieprzu na maśle

Rump Steak -  Rumsztyk w rozmarynie, czosnku i czerwonym pieprzu na maśle

Rump Steak - Rumsztyk w rozmarynie, czosnku i czerwonym pieprzu na maśle

Rump Steak - Rumsztyk w rozmarynie, czosnku i czerwonym pieprzu na maśle Wołowina, idealne mięso, zasmakowane we Francji dawno temu oraz miła i kompetentna obsługa lokalnego rzeźnika plus bogaty rynek pełen wspaniałych produktów o wysokiej jakości, stała się dla mnie inspiracją do smakowania rożnych potraw kuchni francuskiej i nie tylko oraz ich przygotowywania. Na dzisiaj jest to rozmarynowy rumsztyk smażony na masełku. Zapraszam. Składniki: 250 g rumsztyku wysokiej jakości  3 gałązki rozmarynu 3 ząbki c... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wino Francja Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.