Niedawno robiłam smaczne brownie z fasoli dla alergika , dzisiaj proponuję troszkę bogatszą wersję tego samego brownie, z orzechami, kakao, miodem. Bardzo szybkie, smaczne, ilość miodu możemy modyfikować, możemy zastąpić go syropem klonowym lub cukrem trzcinowym. Orzechy świetnie pasują do tego ciasta, a fasola jest niewyczuwalna. Polecam mocno! 1 puszka czerwonej fasoli 1 banan 2 jajka 1 łyżka kakao 1 łyżka oleju rzepakowego 0,5 łyżeczki proszku do pieczenia 2-3 łyżki miodu 2 garście orzechów (ja użyłam mi... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...