Strudel mięsny

Strudel mięsny

Strudel mięsny

Składniki: ciasto francuskie 10 g mięsa mielonego z szynki suszone ananasy Bakal żurawina do mięs sól pieprz natka pietruszki oliwa z oliwek Sposób przygotowania: Podsmażamy mięso z dodatkiem suszonego ananasa na odrobinie oliwy z oliwek.Doprawiamy do smaku. Rozwinięte ciasto smarujemy żurawiną.Następnie układamy na nim mięso.Zwijamy całość w rulon. Całość pieczemy w piekarniku przez 20 minut w temperaturze 180 stopni. Podajemy z żurawiną i natką pietruszki. Smacznego! Ten i inne przepisy znajdziecie na stronie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wielki apetyt

Autor

Alicja DrzewieckaAlicja Drzewiecka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, żurawina, ciasto, francuskie, mielone, ananas, mięso mielone, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, ciasto francuskie, szynka, mięsa pieczone, dodatki do mięs, pieczeń z mięsa mielonego, pieczeń z szynki, pieczona szynka

Inne przepisy z Wielki apetyt

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.