Pasta jajeczna

Pasta jajeczna

Pasta jajeczna

Przepis na : śniadanie

Jest to bardzo łatwy a jednocześnie smaczny dodatek śniadaniowy.Do pasy jajecznej można dodać ulubione dodatki takie jak świeże zioła,przyprawy,warzywa i inne.Baza zazwyczaj jest podobna,ale przepis można urozmaicać wg własnych upodobań.    Składniki: 4 jaja 3 łyżki majonezu 1 łyżka musztardy świeżo zmielony pieprz ( ja dodałam kolorowy) sól  świeżo posiekany szczypiorek (można go zastąpić wg uznania np.koperkiem) Sposób przygotowania: Jajka gotujemy w osolonej wodzie i studzimy.Rozgniatamy je ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wielki apetyt

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.