Przepis na : obiad
Nigdy nie byłam fanką dań typu “słodko – kwaśne coś”. Ale skoro Jamie wydał wegetariańską książkę i pojawił się w niej przepis na takie właśnie cudo no to trzeba to cudo zrobić. I powiem Wam, że wyszło całkiem nieźle. Jedząc stir-fry na obiad stwierdziliśmy, że ogólnie nie nasz klimat, ale dobre! I dołożyliśmy sobie dokładkę. Nie pomijajcie przyprawy “5 smaków”. Ona nadaje smak całemu daniu. Ilość porcji: 4 porcje Czas przygotowania: 30 minut Składniki: przecier pomidorowy – 1 łyżka skrobia –... czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Nazywam się Ksenia. Jestem studentką dietetyki, która każdą wolną chwilę spędza w kuchni. Założyłam bloga wiecejwarzyw.pl, żeby dzielić się z Wami pomysłami na to jak wprowadzić do codziennego jadłospisu więcej warzyw, o których niestety często zapominamy.