Przepis na : obiad
Makaron, szparagi i obłędn y serowy sos – to nie może się nie udać. Myślę że nie muszę Was specjalnie zachęcać. Tylko proszę Was, nie używajcie do tego przepisu serków topionych. Są źródłem fosforanów, których i tak w naszej diecie sporo. A w dłuższej perspektywie są szkodliwe dla zdrowia. Ilość porcji: 2 porcje Czas przygotowania: 30 minut Składniki: makaron – 150g , wybierz swój ulubiony szparagi – 200g śmietana 30% – 150ml ser cheddar – 50g parmezan – 50g jajko – 1... czytaj dalej...
Nazywam się Ksenia. Jestem studentką dietetyki, która każdą wolną chwilę spędza w kuchni. Założyłam bloga wiecejwarzyw.pl, żeby dzielić się z Wami pomysłami na to jak wprowadzić do codziennego jadłospisu więcej warzyw, o których niestety często zapominamy.