Wegański krem z fenkuła groszku i selera

Wegański krem z fenkuła groszku i selera

Wegański krem z fenkuła groszku i selera

Wegańska zupa krem z zielonych warzyw. W zupie znalazł się fenkuł czyli koper włoski, seler naciowy, groszek oraz por. Uwielbiam takie zupy bo można je jeść na obiad, kolację są bardzo lekkie i pożywne. W zupie tej mamy porządną porcję witamin które  są niezbędne dla naszego organizmu. 1 koper włoski  3 gałązki selera naciowego 1 por biała część 20 dkg groszku mrożonego 1/2 pęczka natki pietruszki 1 marchewka 1/2 papryczki chili 750 ml bulionu warzywnego sól, pieprz czosnek granulowany olej rzepakowy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu wesoła kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.