Parmezanowe kanie z kurkami

Parmezanowe kanie z kurkami

Parmezanowe kanie z kurkami

 Moje ulubione grzyby które zbieram jak pierwsze. Zrobiłam je w pysznej chrupiącej panierce serowej. Bo jak szaleć to na całego. Podałam w kremowym sosie kurkowowo serowym. Brzmi i pachnie obłędnie.     5 grzybów kani 3 jajka bułka tarta 2 łyżki mąki 3 łyżki parmezanu startego sól, pieprz sos: 1 cebula 200 g grzybów kurek 100 g śmietany gęstej 18 % 1 łyżka parmezanu startego sól, pieprz, szczypiorek, koperek olej rzepakowy Kanie oczyszczam ale nie myję ich. Na jeden talerz wybijam jajka, roztrze... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu wesoła kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.