Koszyczki z jajem przepiórczym i kabanosem. Można je podawać na ciepło i zimno. Małe fikuśne ze zdrowymi kiełkami które sama wyhodowałam. koszyczki: 150 g makaronu spaghetti 1 jajko 10 dag żółtego sera startego sól, pieprz, płatki chili olej rzepakowy do smarowania nadzienie: 8 jajek przepiórczych 8 oliwek zielonych 8 oliwek czarnych kawałek ogórka zielonego 4 pomidorki koktajlowe 100 g kabanosów 1 garść roszponki 1 garść kiełków pieprz czerwony kulki 50 g tofu Koszyczki 8 sztuk. Makaron gotuje aldente ... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...