
Koszyczki z jajem przepiórczym i kabanosem. Można je podawać na ciepło i zimno. Małe fikuśne ze zdrowymi kiełkami które sama wyhodowałam. koszyczki: 150 g makaronu spaghetti 1 jajko 10 dag żółtego sera startego sól, pieprz, płatki chili olej rzepakowy do smarowania nadzienie: 8 jajek przepiórczych 8 oliwek zielonych 8 oliwek czarnych kawałek ogórka zielonego 4 pomidorki koktajlowe 100 g kabanosów 1 garść roszponki 1 garść kiełków pieprz czerwony kulki 50 g tofu Koszyczki 8 sztuk. Makaron gotuje aldente ... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...