Bezglutenowa tarta z kwiatami cukinii

Bezglutenowa tarta z kwiatami cukinii

Bezglutenowa tarta z kwiatami cukinii

Bezglutenowa tarta na spodzie migdałowo kukurydzianym. Wykorzystałam chrupki kukurydziane o smaku cebuli. Do farszu dodałam ser ricotta, cukinię i kwiaty. Tarta jest krucha i bardzo delikatna. Kwiaty cukinii i dyni można wykorzystać na wiele sposobów do czego zachęcam. spód migdałowy: 160 g migdałów 70 g chrupek kukurydzianych cebulowych 40 g masła sól, pieprz 2 żółtka farsz: 2 białka 1 jajko 250 g sera ricotta 3 łyżki jogurtu greckiego 3 łyżki sera żółtego startego sól, pieprz 1 mała cukinia 7 kwiatów cukinii ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu wesoła kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję