Tofucznica z pieczarkami i papryką

Tofucznica z pieczarkami i papryką

Przepis na : śniadanie

Składniki: tofu (100 g) pieczarki (5 szt.) cebula (1 mała) papryka czerwona (mały kawałek) oliwa z oliwek sól pieprz przyprawa pikantna do grilla Czas przygotowania: 25 min Liczba porcji: 1 Przygotowanie: Pieczarki, paprykę i cebulę myjemy i kroimy. Następnie wrzucamy na patelnie z rozgrzaną oliwą, solimy i smażymy. Tofu kroimy na mniejsze kawałki, dolewamy łyżkę oliwy i rozdrabniamy przy pomocy blendera. Kiedy pieczarki będą rumiane dodajemy na patelnię tofu. Wszystko razem smażymy mieszając tak, żeby powstało ...

Czytaj dalej na blogu Weganka gotuje

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.