Składniki: cieciorka (1 puszka) marchewka (1 szt. duża) łuskane ziarna słonecznika (2 łyżki) czosnek (2 ząbki) mąka ziemniaczana (2 łyżki) mąka kukurydziana (2 łyżki) bułka tarta (1/2 szklanki) woda oliwa z oliwek sól pieprz przyprawa do kurczaka Czas przygotowania: 30 min Liczba porcji: 2 (wyszło mi 6 kotletów) Przygotowanie: Odcedzamy cieciorkę. Marchewkę myjemy i kroimy na małe kawałki. Dodajemy do cieciorki. Wyciskamy do tego ząbek czosnku. Wlewamy łyżkę wody. Przy pomocy blendera zamieniamy wszystko w je...
Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...