Gołąbki

Gołąbki

Gołąbki

Gołąbki 2016-04-08 13:15:32 Ilość porcji: 14 Klasyka polskiej kuchni – tradycyjne gołąbki z mięsem mielonym i ryżem, zawinięte w liście kapusty i polane sosem pomidorowym. Można spotkać także gołąbki z kapusty włoskiej, pieczone w piekarniku, gotowane bez sosu, czy oszukane. Gołąbki to danie, które niewątpliwie wszyscy chętnie zajadają. Jednak nie każdy chętnie je robi, gdyż są pracochłonne. Warto jednak od czasu do czasu zrobić przyjemność sobie i bliskim, którzy z pewnością ucieszą się z takiego obiadu. Napi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wędrówki po kuchni

Autor

hercik17hercik17

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

gołąbki, kapustą, sosy, ryż, mielone, zupa pomidorowa, mięso, mięso mielone, sos pomidorowy, obiad, sos do ryżu, bez pieczenia, sos mięsny, pieczeń z mięsa mielonego, mięsa pieczone, jajka z farszem, dania bez mięsa, mięso duszone, dania mięsne

Inne przepisy z Wędrówki po kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.