Przepis na : kolacja
Zdrowe kotleciki z namoczonej ciecierzycy, źródło białka i nienasyconych kwasów tłuszczowych, w wiosennym wydaniu z zielonym młodym groszkiem , koperkiem , szczypiorkiem i tuńczykiem Princes , chrupiące z zewnątrz mięciutkie w środku, te kotleciki okazały się być pyszne w tym wydaniu, na pewno smaku dodał im sos wiedeński ze świeżym ogórkiem i kaparami, kotleciki można też usmażyć na tłuszczu lecz ja wolę z piekarnika są lepsze, i bardziej lekkostrawne. Falafel które przełamują rutynę w gotowan... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.
Czytaj dalej...