Przepis na : obiad
Lekki i zdrowy kalafior pod pierzynką z masełka czosnkowego i natki pietruszki to aromatyczny dodatek do młodych ziemniaczków. Oczywiście to tylko propozycja dla lubiących czosnkowe smaki :-) Polecam! Składniki: 1 duży kalafior 1/2 kostki masła 4 ząbki czosnku sól do smaku pęczek natki pietruszki Sposób przygotowania: Kalafior oczyszczamy z liści, myjemy pod bieżącą wodą dzielimy na mniejsze różyczki gotujemy do miękkości w osolonym wrzątku, uważamy aby go nie rozgotować, odcedzamy z wody. Na patelni rozpu... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...