ŚLEDZIE PO KASZUBSKU Z PAPRYKĄ I KORNISZONAMI

ŚLEDZIE PO KASZUBSKU Z PAPRYKĄ I KORNISZONAMI

ŚLEDZIE PO KASZUBSKU Z PAPRYKĄ I KORNISZONAMI

Pyszna, klasyczna potrawa znana chyba praktycznie w każdym domu.  Lekko słone matiasy bardzo fajnie komponują się z pomidorową  słodko-kwaśną zalewą. Dodatkowo smak potrawy wzbogacają  konserwowe ogórki i papryka.  Wygodą jest fakt, że takie śledzie możemy zrobić kilka,  a nawet kilkanaście dni przed planowaną imprezą,  bo im dłużej postoją w lodówce,  tym ich smak jest głębszy 😍 Składniki: 800g matiasów 3 cebule 4 ogórki korniszony 3-4 płaty czerwonej papryki konserwowej 4... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.