PASTA Z TUŃCZYKA JAJKA I RZODKIEWKI

PASTA Z TUŃCZYKA JAJKA I RZODKIEWKI

PASTA Z TUŃCZYKA JAJKA I RZODKIEWKI

Składniki: 2 puszki tuńczyka w sosie własnym  3 ugotowane na twardo jajka 2-3 rzodkiewki 1 łyżka majonezu łyżeczka ostrej musztardy koperek lub szczypiorek pieprz czarny świeżo mielony Wykonanie: Jajka siekamy drobno. Tuńczyka odsączamy z zalewy. Rzodkiewki kroimy w kosteczkę. Wszystkie składniki wrzucamy do miseczki, dodajemy majonez, musztardę, szczypiorek, doprawiamy do smaku pieprzem (moim zdaniem sól jest zbędna) i mieszamy całość. Chłodzimy w lodówce. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.