PASTA Z HALIBUTA I JAJEK. DO CHLEBA.

PASTA Z HALIBUTA I JAJEK. DO CHLEBA.

PASTA Z HALIBUTA I JAJEK. DO CHLEBA.

Uwielbiam wszelakie smarowidła do chleba, o czym ... chyba już kiedyś wspominałam 😉. Staram się różnie łączyć składni takiej pasty, aby było smacznie i zdrowo ... no i za każdym razem trochę inaczej 😊 .Tym razem do mojej pasty postanowiłam użyć kawałek pięknego wędzonego halibuta. Ponieważ halibut jest dość tłustą  rybą połączyłam go z ugotowanym i startym na tarce jajkiem oraz niewielką ilością majonezu (możemy użyć jogurtu, ale nie uzyskamy wtedy tak aksamitnego smaku).  Wyszło pysznie i delikatni... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.