MIĘCIUTKIE JAGODZIANKI NA KREMÓWCE. NAJLEPSZE! PRZEPIS OD KRYSI

MIĘCIUTKIE JAGODZIANKI NA KREMÓWCE. NAJLEPSZE! PRZEPIS OD KRYSI

MIĘCIUTKIE JAGODZIANKI NA KREMÓWCE. NAJLEPSZE! PRZEPIS OD KRYSI

Powiem tak ... Jak Krystyna (autorka bloga kulinarnego  Takie tam moje pomysły ) coś poleci, to ja wchodzę w to z zamkniętymi oczami 😂 Poleciła jagodzianki z ciasta drożdżowego z dodatkiem śmietany 30% zachwalając ciasto i nie przesadziła ani trochę. Bo ciasto jest rewelacyjne. Mięciutkie, elastyczne, tłuściutkie i idealne do formowania. Nie trzeba ani grama dodatkowej mąki do podsypywania. Kto czasem pracuje z ciastem drożdżowym wie o czym piszę 😀 Niestety zdarza się, że ciasto  klei  się do rąk i z... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.