MAKARON Z MIESZANKĄ GRZYBÓW, NATKĄ I TYMIANKIEM

MAKARON Z MIESZANKĄ GRZYBÓW, NATKĄ I TYMIANKIEM

MAKARON Z MIESZANKĄ GRZYBÓW, NATKĄ I TYMIANKIEM

Faza na grzyby u mnie trwa 😍  Mimo, że nie jest to u nas produkt tani, pozwalam sobie od czasu do czasu na takie grzybowe szaleństwo 😎 Uwielbiam zupę grzybową, sos grzybowy, grzyby ze śmietaną, a dziś ... serwowałam makaron z grzybami. Mieszanymi. Były mrożone podgrzybki i borowiki oraz świeże grzyby shiitake i brązowe pieczarki. Całość podkręcona natką i świeżym tymiankiem. O matkoooo, jakie to było dobre 😆 I można bez mięsa? - Można 😃 Tylko moją Drugą Połowę ciężko do tego faktu przekonać 😕 Składniki: boro... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.