KRUCHE ROGALIKI Z NADZIENIEM Z KRÓWEK

KRUCHE ROGALIKI Z NADZIENIEM Z KRÓWEK

KRUCHE ROGALIKI Z NADZIENIEM Z KRÓWEK

Idealny balans słodkości: nie słodkie, kruchutkie ciasto + nadzienie ze śmietankowych krówek 😍 Rogaliki robi się szybciutko, przepis jest prosty i niewymagający dużych nakładów finansowych.  Nie mogą też nie wyjść, czy się nie udać ... 😃 Jako nadzienie możemy wykorzystać powidła, prażone jabłko, budyń czy nutellę.  Polecam gorąco! Składniki : 3 szk. mąki pszennej 1 szkl. gęstej śmietany 12% lub 18% 1 kostka masła (200g) dowolne nadzienie, u mnie śmietankowe krówki Wykonanie:  Do przesianej mąki ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.