KRUCHE PASZTECIKI Z BOCZNIAKAMI I CEULKĄ

KRUCHE PASZTECIKI Z BOCZNIAKAMI I CEULKĄ

KRUCHE PASZTECIKI Z BOCZNIAKAMI I CEULKĄ

Pyszne, kruche paszteciki są fajnym (i smacznym 😉) pomysłem na prostą przekąskę np na spotkanie ze znajomymi czy ciepłą kolację. Paszteciki są smaczne zarówno ciepłe jak i na zimno. Oczywiście farsz można dowolnie modyfikować: możemy upiec je z z farszem z podsmażonego kurczaka i warzyw, szpinaku i sera czy kapusty kiszonej i grzybów. Bo do środka takich pasztecików możemy włożyć do nam tylko wyobraźnia podpowiada.  Na kruche ciasto:  300 g mąki krupczatki 2 jajka 150 g zimnego masła 2 łyżeczki pr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.