KREM ZE ŚWIEŻEGO SZCZAWIU Z PESTKAMI DYNI

KREM ZE ŚWIEŻEGO SZCZAWIU Z PESTKAMI DYNI

KREM ZE ŚWIEŻEGO SZCZAWIU Z PESTKAMI DYNI

Delikatnie kwaśny, aromatyczny, aksamitny w smaku ... taki jest krem ze świeżego szczawiu.  Dodatek upróżonych pestek dyni i gotowanego jajka wzbogaca dodatkowo jego smak ... jak dobrze, że ugotowałam na 2 dni! :-) Składniki: 2 udka z kurczaka (bez skóry) 3 marchewki 1 pietruszka kawałek selera 1 por 1 łodyga selera naciowego 800g świeżego szczawiu ziele angielskie liść laurowy sól pieprz śmietana słodka 18% do posypania:  pestki dyni jajka Wykonanie:Udka myjemy, zalewamy ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.