KLOPSY JAJECZNO-PIECZARKOWE

KLOPSY JAJECZNO-PIECZARKOWE

KLOPSY JAJECZNO-PIECZARKOWE

Bardzo lubię lekkie kotleciki jajeczne.  Dziś kolejna  wersja tych pysznych klopsików, tym razem z dodatkiem startych na tarce pieczarek oraz lekko ciągnącego się sera ...  Mogą być one fajnym bezmięsnym daniem obiadowym albo pyszną kolacją. Smakują tak samo pysznie zarówno na zimno jak i na gorąco. Składniki: (na 11 niewielkich klopsików) 7 jajek ugotowanych na twardo 2 jajka (surowe) 200 g pieczarek 2 cebule 2 łyżki bułki tartej 2 łyżki startej mozzarelli sól pieprz majeranek szczypiorek olej Wykonanie:Jajka ścieramy na drobnych ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.