KLOPSIKI MIELONE Z GOTOWANEGO MIĘSA W JARZYNOWYM SOSIE
KLOPSIKI MIELONE Z GOTOWANEGO MIĘSA W JARZYNOWYM SOSIE
Odwieczny problem wielu pań domu: co zrobić z gotowanym mięsem z zupy? U mnie z reguły trafia ono ponownie do garnka, ale np. kiedy gotuję rosół z całego kurczaka i mięsa jest na prawdę dużo, mimo, że część trafia do zupy, to zostaje go jeszcze całkiem sporo. Wtedy kombinuję na 1000 sposobów, aby mięsko smacznie wykorzystać. Robię klasyczne mielone albo warzywno-drobiowe mielone z pysznym jarzynowym sosie. W ten sposób nic się nie marnuje, a ja mam pyszny obiad na co najmniej 2... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie
Autor
Walijskie Pichcenie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, tarta, papryka, sosy, mięso, bułki, seler naciowy, seler, drobiowe, pieczarki, rosół, zupa, pieczywo, kotlet, obiad, kotlety, ryż, kurczak, mięso mielone, indyk, kaczki, pieczarki w sosie, sos do ryżu, zupa z mięsem mielonym, zupa jarzynowa, mielone z warzywami, pieczarki z ryżem, ryż z warzywami, sos do kurczaka, rosół z kury
Inne przepisy z Walijskie Pichcenie
Dodaj komentarz