COŚ DO CHLEBA CZYLI PIECZEŃ KOPERKOWA

COŚ DO CHLEBA CZYLI PIECZEŃ KOPERKOWA

COŚ DO CHLEBA CZYLI PIECZEŃ KOPERKOWA

Dobra na zimno do kanapek (można wtedy z czystym sumieniem powiedzieć: wiem co jem) ale i fajnie smakuje na ciepło jako danie obiadowe z ziemniaczkami i np. gęstym sosem pomidorowym jak u mnie.  Składniki: 1kg mięsa mielonego wieprzowo-wołowego 2 kajzerki 2 czubate łyżki posiekanego koperku 4 całe jaja sól, pieprz majeranek szklanka bulionu warzywnego olej do posmarowania wierzchu pieczeni Wykonanie:Bułki zalać zimnym bulionem i odstawić na kilkanaście minut, aby napęczniały, po czym zmiksowa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.