Składniki 2 ogórki pół cytryny 1 kawałek mały imbiru 1 szklanka szpinaku zielonego ¼ awokado 1 łyżeczka miodu sól do smaku opcjonalnie Wykonanie Umyć ogórki i pokroić na mniejsze kawałki. Imbir pociąć na małe kawałki. Do blendera włożyć wszystkie składniki i zblendować na gładko.:)) ps.jeśli nie masz blendera, można w maszynce do mięsa wszystko przepuści.foto z tel.:)) czytaj dalej...
Jestem kobietą , której życie co dzień zaczyna się od nowa.. Matką, miłośniczką antyków przedmiotów z duszą i muzyki ... . .. Kolekcjonuję wspomnienia. . Jeszcze wierzę w drugiego człowieka... Gotuję i kocham gotowanie, choć nie znaczy to, że ciągle siedzę w kuchni.
Preferuję kuchnię nieskomplikowaną, w pełni korzystającą z doświadczeń poprzednich pokoleń, ale otwartą na nowości. Jestem przeciwnikiem ścisłego trzymania się wytycznych w przepisach, kocham eksperymenty w dodawaniu do potraw swoich "trzech groszy" - to nic, że nieraz wyjdzie coś nie tak - następnym razem będzie lepiej Uwielbiam to, co związane jest z dobrym jedzeniem - kulinarne zakupy i podróże..