Przepis na : sałatka
Ten prosty przepis na zieloną fasolę, składający się zaledwie z kilku składnik ów, stanowi pyszny dodatek do ka żdego posiłku! Składniki 6 plastr ów boczku okolo 500g mrozonej fasoli-mozna uzyc swiezej 1 spora cebula pokrojona w piorka lub kostke 1 1/2 szklanki bulionu w przypadku swiezej fasoli sól i pieprz do smaku Wykonanie Pokroi ć boczek na małe kawałki i przysmazc na średnim ogniu w rondlu z grubym dnem,aż boczek będzie będzie wytopiony. Dodać cebulę i podsmaż z boczkiem, aż będzie przezroczysta. ...
Jestem kobietą , której życie co dzień zaczyna się od nowa.. Matką, miłośniczką antyków przedmiotów z duszą i muzyki ... . .. Kolekcjonuję wspomnienia. . Jeszcze wierzę w drugiego człowieka... Gotuję i kocham gotowanie, choć nie znaczy to, że ciągle siedzę w kuchni.
Preferuję kuchnię nieskomplikowaną, w pełni korzystającą z doświadczeń poprzednich pokoleń, ale otwartą na nowości. Jestem przeciwnikiem ścisłego trzymania się wytycznych w przepisach, kocham eksperymenty w dodawaniu do potraw swoich "trzech groszy" - to nic, że nieraz wyjdzie coś nie tak - następnym razem będzie lepiej Uwielbiam to, co związane jest z dobrym jedzeniem - kulinarne zakupy i podróże..