pieczeń z łopatki z czosnkiem niedźwiedzim i na ciepło i na zimno...

pieczeń z łopatki z czosnkiem niedźwiedzim i na ciepło i na zimno...

pieczeń z łopatki z czosnkiem niedźwiedzim i na ciepło i na zimno...

Składniki: łopatka bez kości 1 kg, jajka 3 sztuki, bułka czerstwa 2 sztuki, kucharek 1,5 łyżki, papryka słodka mielona 1 łyżeczka, czosnek niedźwiedzi Royal Brand 3 łyżki, papryka wędzona 1 łyżeczka, pieprz czarny mielony 1 łyżeczka, cebula 1 duża, ząbki czosnku 3 sztuki, bułka tarta 1/2 szklanki, olej 1 łyżka, bułka tarta - ile potrzeba łopatkę zmielić w maszynce do mięsa, bułki namoczyć w wodzie i po nasiąknięciu odcisnąć je z wody i dodać do mięsa, dodac papryki, czosnek niedźwiedzi, kucharka, pieprz mielon... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.