paszteciki francuskie z kapustą i pieczarkami...

paszteciki francuskie z kapustą i pieczarkami...

paszteciki francuskie z kapustą i pieczarkami...

Składniki: ciasto francuskie nie mrożone 2 opakowania, jajka 1 sztuka, pieczarki 60 dag, cebula 1 sztuka, olej rzepakowy 5 łyżek, pieprz mielony 1/2 łyżeczki, kiszona kapusta 70 dag, cukier 1 łyżka, olej 1 łyżka, kostka rosołowa grzybowa 1 sztuka, tarta bułka 2 łyżki, kmin rzymski czarny Royal Brand 1 łyżka kiszoną kapustę drobno pokroić do garnka, dodać cukier, olej, kostkę grzybową, zalać wodą do przykrycia kapusty i gotować do miękkości, woda powinna dużo odparować na oleju podsmażyć pokrojoną cebulę, dodać drobno... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Warto przeczytać

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Autor

Danuta Magda SlugockaDanuta Magda Slugocka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, kapustą, mielone, ciasto francuskie, ciasto francuskie, ciasto, kapusta kiszona, pieczarki, paszteciki, bułki, rosół, barszcz czerwony, roladki, barszcz, grzyby, przekąski, przystawki, przekąska, jajka z farszem, szybkie ciasto, łatwe ciasto, pieczarki w cieście, pieczarki przekąska, paszteciki z kapustą, paszteciki z kapusta i grzybami, czerwona kapusta, szybkie przekąski

Inne przepisy z W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.