kremowy barszcz warzywny na szybko...

kremowy barszcz warzywny na szybko...

kremowy barszcz warzywny na szybko...

Składniki: buraki ugotowane 3/4 kg, wywar z buraków ok. 2 litry, włoszczyzna 1 pęczek, ziemniaki 6 sztuk, smalec 1/4 kostki, woda 1,5 litra, kostka rosołowa 1 sztuka, groszek konserwowy 1 puszka, papryka chili 3/4 łyżeczki, ocet jabłkowy 2 łyżki, kucharek 1 łyżka, majeranek 2 łyżki, jajka na twardo ugotowane - ile potrzeba, śmietana 12% - ile potrzeba buraki obrane ugotować w szybkowarze 40 minut: buraki czerwone 1,5kg, woda 2 litry, po ugotowaniu buraki wyjąć , wystudzić i połowę ilości pokroić w kawałki, po... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.