galaretka z kurczaka z fasolką czerwoną...

galaretka z kurczaka z fasolką czerwoną...

galaretka z kurczaka z fasolką czerwoną...

Składniki: 1 podwójna pierś, 2 sztuki uda kurczaka, 1/2 pęczka włoszczyzna, 1,5 litra woda, 1 łyżeczka vegeta, - do smaku pieprz czarny mielony, 1 puszka fasolka czerwona, 2 łyżki natka pietruszki, - ile potrzeba cytryna, 1 opakowanie na litr żelatyna,- maggi do smaku pierś, uda zagotować i zebrać "szumy" gotować z włoszczyzną na małym ogniu do miękkości mięsa i warzyw - wywar będzie klarowny do galaretki pod koniec gotowania dodać vegetę i maggi przestudz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Autor

Danuta Magda SlugockaDanuta Magda Slugocka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

fasolka, mięso, pietruszka, pierś, cytryna, mielone, piersi, uda z kurczaka, rosół, warzywa, marchewka, kurczak, galaretka, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, gotowana marchewka, jak zrobić wodę z cytryna, kurczak z cytryną, mięso mielone, mielone mięso z warzywami, mielone z warzywami, gotowany kurczak, warzywa z kurczakiem, kurczak z warzywami

Inne przepisy z W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję