galaretka z kurczaka z fasolką czerwoną...
galaretka z kurczaka z fasolką czerwoną...
Składniki:
1 podwójna pierś, 2 sztuki uda kurczaka, 1/2 pęczka włoszczyzna, 1,5 litra woda, 1 łyżeczka vegeta, - do smaku pieprz czarny mielony, 1 puszka fasolka czerwona, 2 łyżki natka pietruszki, - ile potrzeba cytryna, 1 opakowanie na litr żelatyna,- maggi do smaku pierś, uda zagotować i zebrać "szumy" gotować z włoszczyzną na małym ogniu do miękkości mięsa i warzyw - wywar będzie klarowny do galaretki pod koniec gotowania dodać vegetę i maggi
przestudz... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię
Autor
Danuta Magda Slugocka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
fasolka, mięso, pietruszka, pierś, cytryna, mielone, piersi, uda z kurczaka, rosół, warzywa, marchewka, kurczak, galaretka, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, gotowana marchewka, jak zrobić wodę z cytryna, kurczak z cytryną, mięso mielone, mielone mięso z warzywami, mielone z warzywami, gotowany kurczak, warzywa z kurczakiem, kurczak z warzywami
Inne przepisy z W Mojej Kuchni Lubię
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję